top of page

OM OSS

Josephins lär & lekhus värdegrund
  • familjedaghem skälby

-

  • förskola bäckby

-

  • förskola råby

-

  • förskola skälby

-

  • familjedaghem bäckby

Josephins Lär och Lekhus är en pedagogisk omsorg som började växa fram redan 2008. Till en början var verksamheten i ett utrymme på 75 kvm i anslutning till grundaren Josephins bostad. Numera har vi expanderat och kan stolt erbjuda fyra stycken pedagogiska omsorger som erbjuder plats för fler barn samtidigt som vi behåller den hemtrevliga och trygga miljön, precis som den första verksamheten.

Nuvarande verksamheter är Norra, Tunnis och Backen. Ni hittar adress och kontaktuppgifter till vardera verksamhet längst ner på sidan. 

tunnis
UGGLAN PÅ TUNNIS

''Ugglan'' belagd i en stor enplansvilla på 130 kvm med en stor tomt och nära anslutning till naturen samt lekparker. Här finns det gott om plats för lärande, skapande och en massa lek. Planlösningen i verksamheten är anpassad för att ge möjlighet till de stora barnen att leka mer enskilt men även att kunna vistas allihopa tillsammans Ugglan fokuserar på barn i 3-6 års åldern. 
Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

HAREN PÅ TUNNIS

''Haren'' är belagt på Tunnis tillsammans med ''Ugglan''.  

Här fokuserar vi på att erbjuda tunnis småttingar den bästa möjliga omsorgen. Här är det mycket fokus på lekfullt lärande, hur man blir en sjysst kompis och utveckling inför de kommande utmaningarna. Haren fokuserar på barn mellan

1 – 3 års åldern.
Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

tunnis
EKORREN PÅ NORRA

''Ekorren'' är verksamheten som allt egentligen började i. Tack vare denna verksamhet och den stora efterfrågan från föräldrar har vi kunnat expandera till den verksamhet vi är idag. 

Ekorren fokuserar på barn i 1-3 års åldern. Här är det mycket fokus på lekfullt lärande, hur man blir en sjysst kompis och utveckling inför de kommande utmaningarna.
Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

norra
norra
GRODAN PÅ NORRA

''Grodan'' är avdelningen som de stora barnen på Norra går i. ''Grodan'' är en avdelning som ligger i samma enplansvilla som ''Ekorren'' och erbjuder liknande agremanger för barnen att trivas i. På denna avdelning fokuserar vi på barn i 3-6 års åldern.

Här blir det mycket lärande, skapande och meningsfull lek i syfte att förbereda barnen inför förskoleklassens utmaningar.

Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

bottom of page