OM OSS

Josephins Lär och Lekhus är en pedagogisk omsorg som började växa fram redan 2008. Till en början var verksamheten i ett utrymme på 75 kvm i anslutning till grundaren Josephins bostad. Numera har vi expanderat och kan stolt erbjuda tre stycken pedagogiska omsorger som erbjuder plats för fler barn samtidigt som vi behåller den hemtrevliga och trygga miljön, precis som den första verksamheten. Vi kallar dom för ''Tunnis'' ''Ekorren'' och ''Grodan''. 

''TUNNIS''

''Tunnis'' belagd i en stor enplansvilla på 130 kvm med en stor tomt och nära anslutning till naturen samt lekparker. Här finns det gott om plats för lärande, skapande och en massa lek. Planlösningen i verksamheten är anpassad för att ge möjlighet till de stora barnen att leka mer enskilt men även att kunna vistas allihopa tillsammans Vi tar emot barn mellan 1 – 6 år.
Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

EKORREN

''Ekorren'' är verksamheten som allt egentligen började i. Tack vare denna verksamhet och den stora efterfrågan från föräldrar har vi kunnat expandera ännu mer. Ekorren bedrivs i samma byggnad som Grodan därför kommer barnen att spendera mycket tid med varandra. Samtidigt kommer vi att separera de olika åldersgrupperna för att ge barnen möjlighet att vara med kompisar i liknande ålder. 
Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

GRODAN

''Grodan'' är våran nyaste verksamhet som fortfarande är under uppbyggnad men beräknad att bli färdig i början på Augusti 2020. ''Grodan'' är en avdelning som ligger i samma enplansvilla som ''Ekorren'' och erbjuder liknande agremanger för barnen att trivas i. på denna avdelning kommer vi att fokusera på barn i 3-6 års åldern. Öppettiderna är 07.00 – 17.00, eller vid föräldrars behov.

Josephin Cecere

Tel: 070-723 57 63                    

Mail: josephin.cecere@gmail.com

Angelica Savastano

Tel: 073-554 58 73

Mail: savastanoangelica@gmail.com

Ta gärna en titt eller två på våran facebook sida!

  • Facebook