-
Om mig!
Jag heter Josephin Cecere och är utbildad som
förskollärare. Har arbetat med barnomsorg i 20 år och storm trivs med mitt yrke! Har tidigare arbetat i en förskola men tog beslutet att gå vidare.

Jag har gett detta yrke både kropp och själ i alla år, men ville göra mer. Bestämde mig därför att bygga en del av mitt hus till en barn grupps aktivitet, där barnen kan leva i en trygg hemmiljö men samtidigt få den lugn dem behöver till deras inlärning.   Aktivitets delen är på ca 75 kvadratmeter med en egen entré.Barnen har tillgång till en stor baksida med inhägnad staket där det finns gott om utrymme för skoj och lek.

Nära till hands finns en skog där jag tar barnen för att lära sig att leka ute i naturen. Skogen och utemiljön är en bra lekplats med många möjligheter, eftersom det inte finns några färdiga leksaker använder därför barnen sin fantasi i lekarna.
 
Jag samarbetar med De 7 små  och Familjedaghemmet Småliv


 
 
Öppettider:                     Plats:
Mån - Fre:                           Matskedsgatan 8
Lör-Sön: Stängt                   Västra Skällby
                                              Västerås, 724 76

Site Builder drivs av  Vistaprint
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.