-
Näringsrik mat i första hand!

I Josephins Lär och Lekhus prioriteras i första hand näringsrik kost.
 Jag tycker det är viktigt att barnen i tidig ålder får i sig dem vitaminer, mineraler och goda ämnen som krävs för att växa upp på det bästa sättet.
 Därför kan föräldrarna vara säkra på att ämnen som glutamater och dess smakförstärkare är strängt förbjudna. Sådana dåliga ämnen hittar man i halvfabrikat och skapar i längden ett omedvetet beroende som påverkar kroppen på ett negativt sätt.

När barnen är under ett år behöver man aldrig oroa sig för sådana ämnen eftersom det finns regler om att dessa ämnen inte får användas i burkmat för barn. Att detta är förbjudet för barn i sådan tidig ålder håller jag självklart med om, men varför sluta när barnen fortfarande är små och under ständig utveckling? 
Jag har därför bestämt mig för att ta ytligare ett steg med denna goda vana och fortsätta med det så länge jag kan. Att laga maten från basen med färska ingredienser är det bästa sättet för att behålla matens naturliga goda ämnen och hålla borta alla tillsatser som skapar en dålig miljö i barnens kropp. 
Köpa fullkornigt bröd utan socker, välja kryddor utan glutamater och byta ut saft mot ProViva fruktdryck är också goda vanor som finns att hitta i min verksamhet.

Naturligtvis är det inte alltid jag lyckas fullt ut eftersom dessa ämnen i dagens läge finns i stort sätt överallt, men jag gör mitt bästa! I liten mängd är ämnena ofarliga, men det är i vardaglig konsumtion som dem börjar göra skada.Detta projekt är i ständig förbättring!
Site Builder drivs av  Vistaprint